Pie vakardienas kartupeļiem kabaču sautējums

Sastāvdaļas

  • Kabači (2 vidēji lieli)
  • Sviests (1paciņa)
  • Saldais krējums (250gr.)
  • Burkāns (1 liels)
  • Sīpols (1 liels)
  • Milti (1ēdamkarote)
  • 2 Lieli tomāti
  • Garšvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kabačus nomizojam sagriežam 2cm platos mēnestiņos. Liekam katlā vārīties (ūdeni pielejam līdz ar kabačiem).
  2. Liekam uz uzkarsētas pannas sviestu un apcepam sarīvētus un strēmelītēs sagrieztus burkānus un sīpolus.
  3. Kad kabači palikuši mīksti, pievienojam garšvielas (sāls, pipari, garšvielu maisījums),apceptos sīpolus un burkānus un pielejam saldā krējumu, kurā izmaisīta 1 ēdamkarote miltu un noblanšētus (bez karstā ūdenī turētus tomātus, kamēr miza pārsprāgst) noņem mizu un pieliek sagrieztus tomātus.
  4. Visu samaisam« sanāk šķlidrs, kā mērcīte kartupeļiem, ja grib biezāku, jālej mazāk ūdens kabačiem.
  5. Vēl klāt var pievārīt cīsiņus.
  6. Krāsa un garšā ir pasakaina, iesaku noprovēt!
  7. lai labi garšo ;)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi