Vāciešu tomātu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 5 tomāti
  • 1 tējkarote sāls
  • ¼ tējkarotes timiāna
  • ½ glāzes augu eļļas
  • 1 ēdamkarote Vostešīras mērces
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote kaltēta bazilika
  • ¼ tējkarote melno piparu
  • 6 ēdamkarotes etiķa
  • 1 sīpols

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakapā tomātus. Ja vēlies, vispirms izņem sēkliņas, jo citādi rezultāts varētu būt ūdeņaināks, nekā vēlies. Smalki sakapā sīpolu. Sajauc kopā visas sastāvdaļas izņemot tomātus. Pievieno tomātus, samaisi, un pirms pasniegšanas galdā vismaz stundu atdzesē ledusskapī. Blakus pamatēdienam, te būs salāti četrām personām.
  2. Piezīme: Te vajadzīgs labas kvalitātes etiķis. Vosteršīras mērce angliski ir Worcestershire sauce, atvainojos, ka nezinu precīzi, kā to raksta latviski.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi