Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Vāciešu tomātu salāti

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 tomāti
  • 1 tējkarote sāls
  • ¼ tējkarotes timiāna
  • ½ glāzes augu eļļas
  • 1 ēdamkarote Vostešīras mērces
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote kaltēta bazilika
  • ¼ tējkarote melno piparu
  • 6 ēdamkarotes etiķa
  • 1 sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakapā tomātus. Ja vēlies, vispirms izņem sēkliņas, jo citādi rezultāts varētu būt ūdeņaināks, nekā vēlies. Smalki sakapā sīpolu. Sajauc kopā visas sastāvdaļas izņemot tomātus. Pievieno tomātus, samaisi, un pirms pasniegšanas galdā vismaz stundu atdzesē ledusskapī. Blakus pamatēdienam, te būs salāti četrām personām.
  2. Piezīme: Te vajadzīgs labas kvalitātes etiķis. Vosteršīras mērce angliski ir Worcestershire sauce, atvainojos, ka nezinu precīzi, kā to raksta latviski.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas