Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Medainais cūkas cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apm. 700 g sālītas filejas bez kauliem, kurai apkārt plāna speķa kārtiņa
  • 20 krusnagliņas
  • 2 -3 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. vīna etiķa
  • 1 tējk. malta ingvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļas speķa kārtiņā iegriež rūtiņas.
  2. Rūtiņās vietām iesprauž krustnagliņas.
  3. Samaisa medu, vīna etiķi un ingveru.
  4. Gaļu liek cepamtraukā ar rūtiņām uz augšu. Apziež ar medus maisījumu.
  5. Cepeti cep krāsnī 200 C apmēram stundu. Palaikam aplaista.
  6. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem vai kartupeļu salātiem.
  7. Padoms!
  8. Cepeti pasniedz ar augļu šķēlītēm vai sālātlapu un augļu salātiem. No pāri palikušā cepeša var pagatavot lieliskas sviestmaizes.
  9. Personīgi gaļas vietā esmu izmantojusi arī vistas kājiņas un parastu cūģaļas gaļu!
  10. Viegli pagatavojas un lieliska pārmaiņa virtuvē parasto cepšu vietā!
  11. Iesaku!!! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas