Visgaršīgākie pildītie kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 8 -10 zaļu kartupeļu
  • 500 g maltās gaļas
  • Paciņa rīsu
  • Siers pēc garšas
  • 1 -2 sīpoli
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un pārgriež uz pusēm. Katrai pusītei izgrebj vidu. Malto gaļu sajauc ar sāli, pipariem, vārītiem rīsiem un sagrieztiem sīpoliem. Masu pilda kartupeļu pusītēs un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 220 grādu temperatūrā. Kad kartupeļi mīksti, uzkaisa sarīvētu sieru un pēc 5 minūtēm ņem ārā. ;)
  2. Garšo ļooooti labi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi