Trauslie cepumi ar citronu

Sastāvdaļas

  • 100 g sviests vai margarīns
  • 3 -5 karotes skābs krējums
  • 250 g cukurs
  • 2 olu dzeltenumi
  • 400 g kviešu milti
  • 200 g kartupeļu ciete
  • ½ citrons
  • ¼ tējkarotes dzeramā soda
  • 10 g vaniļas cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, secīgi pievieno olu dzeltenumus, tad sarīvētu citrona miziņu, sulu, krējumu, miltus, vaniļas cukuru un sodu. Mīklu ātri samīca, plāni izveltnē un sagriež ar mīklas griezēju. Liek uz plāts un cep vidējā siltumā gaiši dzeltenus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi