Krabis un garnele

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 10 gr. lobītas garneles, atkausētas
  • 4 krabja nūjiņas, atkausētas
  • 1 cieti vārīta ola
  • 200 gr.siers
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 tomāts
  • 5 ēd.k. majonēze

Pagatavošana

10 min.
  1. Sieru un olu sarīvē piegriež tomātu un krabju nūjiņas, ķiplokus ar ķiploku spiedi piespiež, pieliek majonēzi un samaisa, kārto trauciņā pa virsu uzliekot garneles.
  2. Padoms; garneles visērtāk atkausēt atrāk ieliekot trauciņnā un pārlejot aukstu ūdeni tikai pirms likšanas uz salātiņiem rokās vispirms nospiež lieko šķidrumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi