Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Risoto ar malto galu, cukini un sampinjoniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glazes risu
  • 200 -300 gr jaukta malta gala
  • 1 videjs cukini
  • 7 -10 sampinjoni, atkariba no izmera
  • Sals, melnie maltie pipari
  • Sausie maltie kiploki
  • Saldais krejums ½ gl vai Filadelfija klasiska 3 ed.kar. (pec izveles un daudzums uz aci, lai pievienojiot veidotos kremveida konsistence)
  • Olivella
  • Parmezan siers rivets (aptuveni 5 ed.kar.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Panna uzkarse olivellu, pievieno malto galu. Apcep, tacu neapbrunina. Pievieno sali, piparus, kiploku pulveri. Sutina aptuveni 5-6 min., pievieno rupju sagrieztus sapminjonus, stremeles sagrieztus cukini, uzliek vaku un uz nelielas liesmas sutina aptuveni 10 min. Nonem vaku, samaisa, pielej aptuveni glazi udens. Lauj udenim uzvarities, pievieno risus. Nepatraukti maisot sutina, lidz risi ir puslidz gatavi. Pievieno saldo krejumu vai filadelfijas sieru, samaisa, pasutina 3-5 min. un pieviueno parmezan sieru atkal samaisa. Uzliek vaku uz uz loti lenas liesmas lauj pasutinaties 3-5 min. Pagarso, ja nepieciesama vel sals, pievieno tagad, samaisa. Uzliek vaku, lauj iestaveties 5 min. Pasniedzot var parkaisit sasmalcinatus petersilus.
  2. Labu apetiti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas