Cīsiņi ar siera mērci

Sastāvdaļas

  • 250 g makaronu,apm.400g cīsiņu,3 tomāti,1 sīpols,2 ēd.k. margarīna,3 ēd.k. kviešu miltu,500 g piena,80g siera rīvēta,(paramas vai holandes),1 tējk. sāls,¼ tējk. piparu maltu melnu,1 tējk. kaltēta bazelika

Pagatavošana

20 min.
  1. Makaronus vāra kā vienmēr.Cīsiņus sagriež gabaliņos un pannā sakrsētās taukvielās apbrūnina.Tomātus noskalo un sagriež šķēlēs.Notīra sasmalcina sīpolu.Sīpolu apcep katliņā sakarsētās taukvielās.Uzsijā miltus un samaisa.Pievieno pienu un nepārtraukti maisot vāra 3-5 min.
  2. Mērcei pievieno sieru un maisa līdz izkusis.
  3. Pievieno sāli,piparus,baziliku un tomātus.Makaronus notecina.liek bļodā un sajauc ar cīsiņiem. Pārlej ar siera mērci.
  4. Rotā ar bazeliku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi