Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Štovēti kāposti ar melnajām plūmēm

2009. gada 9. februāris
Foto: Shutterstock.com
Štovēti kāposti ir īstens decembra ēdiens. Grūti iztēloties arī Ziemassvētkus bez šī garduma. Ir, protams, klasiskas receptes, bet var taču izmēģināt arī ko jaunu.
Pagatavošana
100 min
1. Sīpolu apcep taukvielās (vai kopā ar speķa kubiņiem).
2. Pievieno notecinātus skābos kāpostus, sautē 60 minūtes, var pieliet nedaudz ūdens.
3. Pievieno plūmes bez kauliņiem un ieber auzu pārslas. Pēc 15 minūtēm pievieno garšvielas, cukuru un sāli pēc garšas. Pasautē vēl 10 minūtes.
Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu