Eļļā sautētas zivis

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • 1 glāze/s zivju buljona vai ūdens
  • 2 sīpoli
  • 4 ēd. k. augu eļļas
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. galda etiķa
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīrītas zivis saliek traukā, pārlej ar buljonu, pievieno sīki sagrieztus sīpolus, eļļu, sviestu, etiķi, piparus, sāli.
  2. Sautē 30 min. uz mazas uguns, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi