Ammmm cālis uz iesma

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • MARINĀDEI
  • 3 cāļa filejas gabalus
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes dzidra medus
  • 1 tējkarote sinepju
  • 1 ēdamkarote dabiska jogurta
  • ZEMESRIEKSTU MĒRCEI
  • 2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
  • 2 ēdamkarotes brūnācukura
  • 1 tējkarote sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes silta ūdens

Pagatavošana

90 min.
  1. Ar asu nazi katru filejas gabalu gareniski sagriez četrās sloksnītēs (ja gabali ir lieli griez vairākās sloksnītēs).
  2. Marinādes sastāvdaļas lielā bļodā rūpīgi samaisi ar metāla karoti.
  3. Gabaliņus samet marinādē un maisi, līdz katrs gabaliņš ir pārklājies ar marinādi. Uzliec vāciņu un bļodu ieliec ledusskapī uz viemu stundu.
  4. Uzkarsē grilu. Cāļa gabaliņus brīvi sadur us iesmiņiem. Grilē piecas minūtes, vienu reizi gaļu apgriežot. Notīri marinādi.
  5. Tad pagatavo zemesriekstu mērci. Visas mērces sastāvdaļas karsē pannā nelielātemperatūrā. Maisi, kamēr tās silst un veidojas vienmērīga masa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi