Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Krāsaini kāposti ķīniešu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliels sarkanais kaposts (apm. 350 g)
  • 2 sipoli
  • 4 ēd.k ellas
  • ¼ l darzenu buljona
  • 2 burkani
  • 2 cm svaigas ingvera saknes
  • 2 daivinas kiploka
  • 1 neliels Ķīnas kāposts (apm. 350 g)
  • 1 sarkanas paprikas paksts
  • 1 dzeltenas paprikas paksts
  • Pipari
  • 1 tejk. Ķīnas garsvielu
  • 5 ed.k sojas merces
  • 80 ml sausa serija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. sarkano kapostu sagriez 4 dalas un izgriez kacenu.
  2. ceturtdalas skersam sagriez tievas stremelites.
  3. nomazgajiet un labi noteciniet.
  4. nomizojiet sipolus,sagrieziet 4 dalas, pec tam stremelites.
  5. panna vai VOKPANNA sakarsejiet ellu.
  6. pasautejiet taja sarkanos kapostus un sipolus.
  7. pielejiet darzenu buljonu.
  8. burkanus sagriesiet planas skelites.
  9. nomizojiet ingveru un kiploku abus smalki sakapajiet.
  10. pievienojiet kapostiem un sipoliem uzlieciet vaku un sautejiet lidz ir sagatavoti parejie darzeni
  11. kinas kapostu gareniski pargrieziet un pusem un sagrieziet tievas stremelites.
  12. papriku sagrieziet 4 dalas.
  13. skersam sagrieziet tievos salminos.
  14. papriku kopa ar kinas kapostu lieciet pie darzeniem panna.
  15. visam pievienojiet kinas garsvielas un piparus.
  16. pielejiet sojas merci un seriju un sautejiet vel 8 min.
  17. klat pasniedziet risus un jasminu teju
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas