Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kartainais avenu deserts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr aveņu (var izmantot citas ogas)
  • 50 gr pūdercukura
  • 200 gr pilnpiena biezpiena
  • 5 ēd. k. olu liķiera (var nelikt)
  • 200 ml 35 % saldā krējuma
  • 3 tējk. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Avenes sajauc ar pūdercukuru un ar dakšu samīca. Liek ledusskapī, lai ir vēsas.
  2. Saldo krējumu saputo ar cukuru. Biezpienu sajauc ar olu liķieri, uzmanīgi iecilā saldo krējumu.
  3. Četros trauciņos vai glāzēs liek kārtās – biezpiena krēmu un ogas. Ja desertu ieliks uz pāris stundām ledusskapī, tas sastings, ja ēdīs neatdzesētu, biezpiens būs krēmveidīgs.

Deserti

Jaunākās receptes