Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Aveņu groziņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • • ¾ glāzes miltu
  • • ¼ tējkarotes sāls
  • • 1 ēdamkarote cukura
  • • 50 g sviesta
  • Pildījumam
  • • 150 g svaigo aveņu
  • • ½ glāzes saldā krējuma
  • • 1 ēdamkarote pūdercukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa mīklas sastāvdaļas, rūpīgi samīca. Miklu izrullē un izspiež mazus aplīšus. Liek groziņformās un piespiež. Cep krāsnī 200 °C temperatūrā 20 minūtes. Atdzesētus izņem no formām.
  2. Krējumu sakuļ ar pūdercukuru. Masu pilda groziņos un rotā ar svaigām avenēm.
  3. Pasniedz uz šķīvjiem pa vienam groziņam, rotātam ar piparmētru lapām.

Deserti

Jaunākās receptes