Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Berlīnes cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 65 g cukura
  • 1 ola
  • 200 -220g miltu
  • 150 g ievārījuma
  • Nedaudz sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. sviestu ar cukuru saputo,pieliekot olu.
  2. Kad saputots, pieliek sāli, miltus, samīca un noliek uz brīdi vēsā vietā.
  3. plāni izrullē, izspiež ar glāzi apaļus ripuļus un pusei no ripuļiem izspiež 3-5 caurumiņus(apm pus cm diametrā).
  4. cep vidējā siltumā gaiši brūnus.
  5. gatavos ripuļus apsmērē ar ievārījumu un uzliek virsū caurumotos ripuļus.

Deserti

Jaunākās receptes