Komentāri par: Klasiskā lazanja

Sigita Riekstiņa 2017. gada 20. februāris 22:43
Pagatavoju beidzot.....sanāca gardi bet ar improvizāciju jo pēc receptes likās ka par maz visa kā...
Lucu 2016. gada 14. maijs 14:04
A tu manā vietā vari uztaisīt un man atsūtīt pa pastu?
12 gadi 2014. gada 22. decembris 11:53
Gribu šodien uztaisīt pārsteigumu vecākiem bet baidos ka neiznāks pagatavot jo cik zinu man pastāstīja draugi ka bieži iznāk ļoti negaršīgi, ir kādi ieteikumi kam un kas būtu labāk jāpievērš uzmqnība un tad kā īsti ir jāgqtavo mērce?
maris 2013. gada 27. janvāris 20:42
kas veretu garšot labak
:) 2012. gada 10. novembris 14:32
ar ko labāk pasniegt?
Jānis 2012. gada 13. janvāris 15:15
woooooo sanca vienkarsi pretigi
Rita 2011. gada 22. janvāris 23:37
Izdevās, tiešām, ļoti garšīgi. Iesaku - nav sarežģīta pagatavošana.
Parmas siera vietā izmantoju jau sarīvētu Džutas sieru.
Tomātu pastas vietā - 450 gr tomāti savā sulā ar baziliku (ir nopērkams RIMI).
fuuuu 2011. gada 6. janvāris 01:50
Taisot merci jadara otradi, nevis ta ka recepte.
Plaksnites jaaplej ar verdosu udeni, lai nebutu cietas
Agija 2010. gada 15. decembris 15:35
Ar papriku vareetu but garshigi..
Zaiga 2010. gada 12. novembris 21:04
Garda, garda, garda.
sa 2010. gada 7. novembris 11:08
fors
Lāsma 2010. gada 10. augusts 20:17
īsti nesapratu - tiešām jāņem litrs piena vai puslitrs?
Gunta 2010. gada 18. jūlijs 17:16
Tiesaam fantastiska
Dajana 2010. gada 3. marts 15:10
sanāca ļoti garšīgi! paldies!
Dagnis 2009. gada 16. septembris 19:38
*nevis saldo papriku, bet saldo kukurūzu. ;)
Dagnis 2009. gada 16. septembris 19:14
Sautējot gaļu - klāt pieliek saldo papriku ---- pēctam garša vienkārši dievīga!! :P

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes