Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēti ķīnas kāposti ar zaļajiem zirnīšiem

2005. gada 25. aprīlis
Foto: Rita Prane
Pagatavošana
45 min
1. Sagatavo dārzeņus. Burkānu nomizo un sagriez nelielos kubiņos. Ķīnas kāpostgalvu pārgriez uz pusēm no sākuma šķērsām, pēc tam katru pusi astoņās daļās gareniski.
2. Gatavo sautējumu. Dziļā pannā izkausē sviestu un 5 minūtes, apmaisot, cep šajā sviestā burkānus. Pievieno sagrieztos ķīnas kāpostus, sekojot lai sagrieztās daļas neizjūk, bet ir vienkopus. Ieliec veselus 2-3 pētersīļu zariņus, pārber pāri visam saldētos zirnīšus (neatkausētus) un uzlej 2 glāzes gatava dārzeņu buljona. Uzliec pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 40 minūtes. Gatavošanas laikā sautējums nav jāmaisa. Pasniedz karstu.
Uz augšu