Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Auzu pārslu desiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 2 glāzes auzu pārslas
  • ¾ glāzes ūdens
  • 1 ola
  • ½ glāze asās tomātu mērces
  • 2 ēd.karotes maltas ķimenes
  • 3 daiviņas ķiploks
  • Sāls un pipari - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltai gaļai pievieno tomātu mērci, ūdeni, auzu pārslas, ķimenes, sāli, pipaŗus, sasmalcinātu ķiploku, olu. Masu samīca ar rokām. Masu uz 8 stundām noliek vēsā vietā. Pēc tam veido ~ 8 cm garas desiņas (apmēram 2 pirkstu resnumā) un cep eļļā. Cep līdz paliek tumši brūnas.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem vai salātiem. Var ēst arī aukstas.
  3. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas