Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Auzu pārslu desiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 2 glāzes auzu pārslas
  • ¾ glāzes ūdens
  • 1 ola
  • ½ glāze asās tomātu mērces
  • 2 ēd.karotes maltas ķimenes
  • 3 daiviņas ķiploks
  • Sāls un pipari - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltai gaļai pievieno tomātu mērci, ūdeni, auzu pārslas, ķimenes, sāli, pipaŗus, sasmalcinātu ķiploku, olu. Masu samīca ar rokām. Masu uz 8 stundām noliek vēsā vietā. Pēc tam veido ~ 8 cm garas desiņas (apmēram 2 pirkstu resnumā) un cep eļļā. Cep līdz paliek tumši brūnas.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem vai salātiem. Var ēst arī aukstas.
  3. Labu apetīti!

Pamatēdieni

Jaunākās receptes