Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas mercīte ar kausēto sieru

2009. gada 7. janvāris
Foto: vija asma
Pagatavošana
1 min
1. papriku nomazgajam un sagriežam smalkos kubiņos.2.burkanu nomazgajam,notīram un sarīvejam uz dārzeņu rīves.3.Vistas fileju nomazgājam un griežam vidējos kubiņos.4.uz pannas lejam eļļu vai sviestu un panna beram sagriezto papriku,sarīvēto burkanu,sagriezto vistas fileju,un notiritu sasmalcinātu ķiploka daivinu,visu apcepam!!!5.Kad viss apcepts pielejam mazliet ūdeni un saldo krējumu un garšvielas(sali ,piparus,zaļumus).6.Kad viss paris min pasautējies liekam klāt kausēto sieru un miltus un vel dažas minūtes pasautejam.So gardumu es pasniedzu ar rīsiem.
Uz augšu