Ceptās karstmaizes

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 4 šķēles baltmaizes
  • 4 šķēlītes žāvēta krūtiņa
  • 2 svaigas olas
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Nedaudz lociņi

Pagatavošana

10 min.
  1. Baltmaizes šķēlēm izņem viduci nesagriežot garoziņu.
    Baltmaizes šķēlēm izņem viduci nesagriežot garoziņu.
  2. Olas sakuļ, pieliek sāli un piparus (pēc garšas).
    Olas sakuļ, pieliek sāli un piparus (pēc garšas).
  3. Krūtiņu sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā. Uz pannas uzkarsē eļļu, liek baltmaizi cepties uz nelielas uguns. Viducī ieliek krūtiņas gabaliņus un ieber lociņus .
    Krūtiņu sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā. Uz pannas...
  4. Pēc tam pārlej ar olu kulteni, katru šķēli atsevišķi.
    Pēc tam pārlej ar olu kulteni, katru šķēli atsevišķi.
  5. Cep no abām pusēm brūnas.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

līga 2010. gada 31. oktobris 15:10
tiešām gardi,tik es cepu ar rupjmaizi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi