Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Ceptās karstmaizes

Ceptās karstmaizes

FOTO: Amanda Barisa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 4 šķēles baltmaizes
  • 4 šķēlītes žāvēta krūtiņa
  • 2 svaigas olas
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Nedaudz lociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Baltmaizes šķēlēm izņem viduci nesagriežot garoziņu.
    Baltmaizes šķēlēm izņem viduci nesagriežot garoziņu.

    FOTO: Amanda Barisa

  2. Olas sakuļ, pieliek sāli un piparus (pēc garšas).
    Olas sakuļ, pieliek sāli un piparus (pēc garšas).

    FOTO: Amanda Barisa

  3. Krūtiņu sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā. Uz pannas uzkarsē eļļu, liek baltmaizi cepties uz nelielas uguns. Viducī ieliek krūtiņas gabaliņus un ieber lociņus .
    Krūtiņu sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā. Uz pannas...

    FOTO: Amanda Barisa

  4. Pēc tam pārlej ar olu kulteni, katru šķēli atsevišķi.
    Pēc tam pārlej ar olu kulteni, katru šķēli atsevišķi.

    FOTO: Amanda Barisa

  5. Cep no abām pusēm brūnas.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas