Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena maize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu mitu
  • ½ tējkarotes kardamons
  • 1 glāze piena
  • 100 g cukurs
  • 100 g sviests
  • 50 g raugs
  • Biezpiena masai
  • 400 g biezpiena
  • 100 g sviests
  • 150 g cukurs
  • 2 olas
  • ½ vaniļa pāksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno sasmalcinātu kardamonu un līdz 30 C sasildītu pienu, kurā iepriekš izkausē sviestu, cukuru un raugu. Samīca pamīkstu mīklu, kuru ieraudzē. Uz plātnes izraudzēto mīklu pārklāj ar biezpiena masu un cep labā krāsnī. Gatavu sagriež glītos gabalos. Biezpiena masu pagatavo šādi: sviestu, cukuru un vaniļu labi saputo, pievieno pa vienai veselas olas un beigās arī labu, sausu, ne pārāk skābu, iepriekš sasmalcināto biezpienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas