Sautēti rāceņi un burkāni

Sastāvdaļas

  • 200 g rāceņu
  • 200 g burkānu
  • 100 g sviests
  • 2 glāzes buljona
  • 200 g skāba krējuma
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus un rāceņus nomizo, sagriež šķēlītēs un nelielā buljona daudzumā sviestā sautē.
  2. Rāceņus pirms sautēšanas applaucē. Kad tie gatavi, pieliek skābu krējumu un cukuru pēc garšas, apkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi