Aveņu punšs

Sastāvdaļas

  • 4 porcijām-½ glāzes aveņu sulas
  • 1 /3 glāzes pūdercukura
  • ½ l saldā krējuma
  • Dažas svaigas aveņu ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldo krējumu saputo, pieber pūdercukuru un pielej aveņu sulu, labi samaisa un liek uz šķīvja vai saliek augstos pokālos. Virsū uzliek avenes rotāšanai.
  2. Ja dzērienu pasniedz šķīvjos, to var rotāt arī ar bezē cepumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi