Virtuļi ar avenēm

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6 ēdamkarotes pūdercukura
  • ½ tējkarotes sviesta cepamā pulvera
  • 6 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • KRĒMAM: 300g svaiga krējuma
  • 3 ēdamkarotes pūdercukura
  • 200 g aveņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru ar olu dzeltenumiem saputo, pieliek miltus, cepamo pulveri un sitngrās putās saputotu olu baltumus.Mazās veidnītēs izcep vieglus virtuļus. Atdzisusus pārgriež kā torti uz pusēm, pilda ar putukrejumu, kas sajaukts ar avenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi