Komentāri par: Aukstā zupa karstai dienai

.... 2016. gada 25. jūnijs 19:25
Jaa noteikti javaar.
karina 2015. gada 1. septembris 06:14
Ne auksta zupa nevara .tikaj kartupeljus vara bet ta visu kopa sagriez un salient un Samaisa jo Secaucus kopa kefira.
Arnis 2015. gada 7. jūnijs 20:40
Uz jautājumu: Vai auksta zupa jāvāra?.. Vai tad bija minēts? Krietni sasmejos par to jautājumu.. Nē nevāram, bet kad sagrizam un visu sametam kopā, tad liekam lai ievelkas(iestavas) nu vismaz 1h, jo tad pats labumins jūtams dzili serdenē nonakot... :D
kar 2015. gada 1. aprīlis 13:52
auksta zupa NAV javara. tieshi tapec mes liekam kefiru vai paninjas
alise... 2014. gada 25. jūlijs 08:33
auksto zupu pasniedz jau kad ievilkusas sastavdalas,un to nevara. tapec jau ari tads nosaukums. pasniedz atdzesetu. lieliski der sijas karstajas dienas,ka nekadi siltie neiet ieksa. praktiski,garsigi un nav dargi..
Laura 2014. gada 13. jūnijs 15:19
Es pievienoju ari Cido darzenu sulu + viss tas pats, kas jau minets :):):)
inga 2014. gada 3. maijs 13:13
Es izmantoju Spilvas auksto zupu vienu burciņu, pievienoju pusi burciņas marinētās bietes, kefīru vienu litru, bet ja ir bieza, tad pievienoju aukst vārītu ūdeni, tad sarīvēju svaigu gurķi, redīsus, pievienoju lociņus, dilles un krievu sinepes. Desu un olas nelieku, jo negaršo. Mazliet sasūcas un var ēst, jo nav jāvāra.
Party pen 2014. gada 30. janvāris 18:39
So zupu nav javara !
Kal 2013. gada 3. jūlijs 17:19
:D ak man dieninj :D un es visu muuzu domaju ka tur kkas sarezgjiits :D
Līva 2013. gada 10. jūnijs 18:07
Paldieees.... Nodereeja....
inta 2013. gada 9. jūnijs 23:09
lieliska recepte
var arii kartupelu vietaa lietot vaariitus riisus,desas vietaa krabju nuujinas un +2 lielus tomaatus
Māris 2013. gada 30. maijs 20:43
Nu bez sinepēm aukstā zupa nav zupa, nedaudz asumam.
hei 2012. gada 7. jūlijs 15:02
LOL ...
aukstā zupa nav jāvāra..
Santa 2012. gada 30. maijs 20:39
Paldies par recepti
Sanak daudz, liels katls pions:)
Bet nakam reiz neliksu desu un kartupus, bet viss super paldies..
Rūta 2012. gada 21. maijs 15:41
Tiešām iznāk ļoti garšīgi. Iepriekš zināju tikais savādāku recepti,bet manuprāt šī ir pat ļoti laba:)
Draguns 2012. gada 18. maijs 17:31
Tā ir augstā zupa neviss karstā!. es pievienoju nedaudz etiķa.
Deš 2011. gada 13. jūlijs 21:35
Man kaut kā tik redīsi neiet pie sirds.. bet izklausās labi, tāpēc rīt pamēģināšu.
Ja tur ir kefīrs 2l tad sanāk kādām 4 personām. Man tā šķiet. Ja roofam vajag 5 litrus, tad dubulto visu, beigās arī būs 5l.

Un aukstā zupa tāpēc arī saucās aukstā zupa, ka NAV Jāvāra. :)
Foxy 2011. gada 12. jūnijs 18:46
Tā zupa ir jāvāra vai nē? Vai var uzreiz pasniegt? Un ja jāvāra - cik ilgi?
mezis 2011. gada 6. jūnijs 20:17
vai tad ja piemēram liek parastas bietes nav tās jāizvāra??? es pati īsti nezinu gribās uz Jāņiem uztaisīt lielu katlu lai visiem pietiktu!
GEMOSS UN TYFANY 2011. gada 6. jūnijs 14:41
Man garso silta auksta zupa, sena recepte
ezis 2011. gada 6. jūnijs 14:38
Labak francu sinepes un nedaudz ingvera.
Ralfs 2011. gada 6. jūnijs 14:36
aukstai zupai japieliek obligati nedaudz krievu sinepes.
ramona 2011. gada 2. jūnijs 20:57
pirms vairakiem gadiem italija nevareju atrast kefiru,tad kefira vieta lietoju dabigo jogurtu(natural) un varitu atdzesetu udeni,sanak laba,man pat ta garso daudz labak ka ar kefiru,joprojam lai ari varu dabut kefiru,lietoju ar dabigo jogurtu
Kanaks 2011. gada 19. maijs 23:09
Tieshi taa! Ja nav laika vaariit kartupeljus, ir veseliigi aizjozt 4 kilometri liidz mezmalai sapluukt skaabenes!
liiga 2011. gada 26. aprīlis 12:16
bet man labakk patiik!!! kartupelji,desa ,gurkjis ,skabenes ,olas,,zaljumi un kefiira vietaa udeni ar etikji
martins ozols 2010. gada 30. augusts 20:41
sveiki man ir velviena garsiga auksa zupas recepte principa jau tas pats :) tatad...
2 marinetas biesu burcinas
1 lielais gurkis
3-4 varitas olas
2l kefirs
500g desa
nedaudz loki
tatad visu sagriez saliek katla un samaisa kad viss ir izdarits uzvaram nedaudz udeni un kruze ieliekam buljonu un aplejam ar karstu udeni pec tam atstajam kadu britinu lai adziest un pielejam klaat zupai... nu ko Labu Apetiti (Bon Apetit)
pavars 2010. gada 18. jūlijs 16:11
auksta zupa ir edama?????
Krii 2010. gada 13. jūlijs 07:49
Aukstā zupa ir arī jāvāra????!!!!
Raimis 2010. gada 17. jūnijs 17:33
Teisham gardi... http://www.xoxma.lv
roofs 2010. gada 29. maijs 12:54
Man tikai besī, ka neviens nenorāda daudzumu - dotā recepte ir domāta cik porcijām vai cik litrīgam katlam? Labāk katlam - gribu pagatavot 5l.
Gatis Legzdins 2010. gada 28. maijs 17:11
very very nice :)
Greta 2009. gada 31. jūlijs 02:07
ja aizviertosiet paniņas ar majonēzi, sanāks ļoti garšīgi salāti ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas

Jaunākās receptes