Komentāri
32
Jaunākie
Vecākie
Jaa noteikti javaar.
Vērtējums
Atbildēt
Ne auksta zupa nevara .tikaj kartupeljus vara bet ta visu kopa sagriez un salient un Samaisa jo Secaucus kopa kefira.
Vērtējums
Atbildēt
Uz jautājumu: Vai auksta zupa jāvāra?.. Vai tad bija minēts? Krietni sasmejos par to jautājumu.. Nē nevāram, bet kad sagrizam un visu sametam kopā, tad liekam lai ievelkas(iestavas) nu vismaz 1h, jo tad pats labumins jūtams dzili serdenē nonakot... :D
Vērtējums
Atbildēt
auksta zupa NAV javara. tieshi tapec mes liekam kefiru vai paninjas
Vērtējums
Atbildēt
auksto zupu pasniedz jau kad ievilkusas sastavdalas,un to nevara. tapec jau ari tads nosaukums. pasniedz atdzesetu. lieliski der sijas karstajas dienas,ka nekadi siltie neiet ieksa. praktiski,garsigi un nav dargi..
Vērtējums
Atbildēt
Es pievienoju ari Cido darzenu sulu + viss tas pats, kas jau minets :):):)
Vērtējums
Atbildēt
Es izmantoju Spilvas auksto zupu vienu burciņu, pievienoju pusi burciņas marinētās bietes, kefīru vienu litru, bet ja ir bieza, tad pievienoju aukst vārītu ūdeni, tad sarīvēju svaigu gurķi, redīsus, pievienoju lociņus, dilles un krievu sinepes. Desu un olas nelieku, jo negaršo. Mazliet sasūcas un var ēst, jo nav jāvāra.
Vērtējums
Atbildēt
So zupu nav javara !
Vērtējums
Atbildēt
:D ak man dieninj :D un es visu muuzu domaju ka tur kkas sarezgjiits :D
Vērtējums
Atbildēt
Paldieees.... Nodereeja....
Vērtējums
Atbildēt
lieliska recepte
var arii kartupelu vietaa lietot vaariitus riisus,desas vietaa krabju nuujinas un +2 lielus tomaatus
var arii kartupelu vietaa lietot vaariitus riisus,desas vietaa krabju nuujinas un +2 lielus tomaatus
Vērtējums
Atbildēt
Nu bez sinepēm aukstā zupa nav zupa, nedaudz asumam.
Vērtējums
Atbildēt
LOL ...
aukstā zupa nav jāvāra..
aukstā zupa nav jāvāra..
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti
Sanak daudz, liels katls pions:)
Bet nakam reiz neliksu desu un kartupus, bet viss super paldies..
Sanak daudz, liels katls pions:)
Bet nakam reiz neliksu desu un kartupus, bet viss super paldies..
Vērtējums
Atbildēt
Tiešām iznāk ļoti garšīgi. Iepriekš zināju tikais savādāku recepti,bet manuprāt šī ir pat ļoti laba:)
Vērtējums
Atbildēt
Tā ir augstā zupa neviss karstā!. es pievienoju nedaudz etiķa.
Vērtējums
Atbildēt
Man kaut kā tik redīsi neiet pie sirds.. bet izklausās labi, tāpēc rīt pamēģināšu.
Ja tur ir kefīrs 2l tad sanāk kādām 4 personām. Man tā šķiet. Ja roofam vajag 5 litrus, tad dubulto visu, beigās arī būs 5l.
Un aukstā zupa tāpēc arī saucās aukstā zupa, ka NAV Jāvāra. :)
Ja tur ir kefīrs 2l tad sanāk kādām 4 personām. Man tā šķiet. Ja roofam vajag 5 litrus, tad dubulto visu, beigās arī būs 5l.
Un aukstā zupa tāpēc arī saucās aukstā zupa, ka NAV Jāvāra. :)
Vērtējums
Atbildēt
Tā zupa ir jāvāra vai nē? Vai var uzreiz pasniegt? Un ja jāvāra - cik ilgi?
Vērtējums
Atbildēt
vai tad ja piemēram liek parastas bietes nav tās jāizvāra??? es pati īsti nezinu gribās uz Jāņiem uztaisīt lielu katlu lai visiem pietiktu!
Vērtējums
Atbildēt
Man garso silta auksta zupa, sena recepte
Vērtējums
Atbildēt
Labak francu sinepes un nedaudz ingvera.
Vērtējums
Atbildēt
aukstai zupai japieliek obligati nedaudz krievu sinepes.
Vērtējums
Atbildēt
pirms vairakiem gadiem italija nevareju atrast kefiru,tad kefira vieta lietoju dabigo jogurtu(natural) un varitu atdzesetu udeni,sanak laba,man pat ta garso daudz labak ka ar kefiru,joprojam lai ari varu dabut kefiru,lietoju ar dabigo jogurtu
Vērtējums
Atbildēt
Tieshi taa! Ja nav laika vaariit kartupeljus, ir veseliigi aizjozt 4 kilometri liidz mezmalai sapluukt skaabenes!
Vērtējums
Atbildēt
bet man labakk patiik!!! kartupelji,desa ,gurkjis ,skabenes ,olas,,zaljumi un kefiira vietaa udeni ar etikji
Vērtējums
Atbildēt
sveiki man ir velviena garsiga auksa zupas recepte principa jau tas pats :) tatad...
2 marinetas biesu burcinas
1 lielais gurkis
3-4 varitas olas
2l kefirs
500g desa
nedaudz loki
tatad visu sagriez saliek katla un samaisa kad viss ir izdarits uzvaram nedaudz udeni un kruze ieliekam buljonu un aplejam ar karstu udeni pec tam atstajam kadu britinu lai adziest un pielejam klaat zupai... nu ko Labu Apetiti (Bon Apetit)
2 marinetas biesu burcinas
1 lielais gurkis
3-4 varitas olas
2l kefirs
500g desa
nedaudz loki
tatad visu sagriez saliek katla un samaisa kad viss ir izdarits uzvaram nedaudz udeni un kruze ieliekam buljonu un aplejam ar karstu udeni pec tam atstajam kadu britinu lai adziest un pielejam klaat zupai... nu ko Labu Apetiti (Bon Apetit)
Vērtējums
Atbildēt
auksta zupa ir edama?????
Vērtējums
Atbildēt
Aukstā zupa ir arī jāvāra????!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Teisham gardi... http://www.xoxma.lv
Vērtējums
Atbildēt
Man tikai besī, ka neviens nenorāda daudzumu - dotā recepte ir domāta cik porcijām vai cik litrīgam katlam? Labāk katlam - gribu pagatavot 5l.
Vērtējums
Atbildēt
very very nice :)
Vērtējums
Atbildēt
ja aizviertosiet paniņas ar majonēzi, sanāks ļoti garšīgi salāti ;)
Vērtējums
Atbildēt