Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
32
Jaunākie Vecākie
.
....
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jaa noteikti javaar.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
karina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ne auksta zupa nevara .tikaj kartupeljus vara bet ta visu kopa sagriez un salient un Samaisa jo Secaucus kopa kefira.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz jautājumu: Vai auksta zupa jāvāra?.. Vai tad bija minēts? Krietni sasmejos par to jautājumu.. Nē nevāram, bet kad sagrizam un visu sametam kopā, tad liekam lai ievelkas(iestavas) nu vismaz 1h, jo tad pats labumins jūtams dzili serdenē nonakot... :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kar
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
auksta zupa NAV javara. tieshi tapec mes liekam kefiru vai paninjas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
alise...
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
auksto zupu pasniedz jau kad ievilkusas sastavdalas,un to nevara. tapec jau ari tads nosaukums. pasniedz atdzesetu. lieliski der sijas karstajas dienas,ka nekadi siltie neiet ieksa. praktiski,garsigi un nav dargi..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pievienoju ari Cido darzenu sulu + viss tas pats, kas jau minets :):):)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es izmantoju Spilvas auksto zupu vienu burciņu, pievienoju pusi burciņas marinētās bietes, kefīru vienu litru, bet ja ir bieza, tad pievienoju aukst vārītu ūdeni, tad sarīvēju svaigu gurķi, redīsus, pievienoju lociņus, dilles un krievu sinepes. Desu un olas nelieku, jo negaršo. Mazliet sasūcas un var ēst, jo nav jāvāra.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Party pen
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
So zupu nav javara !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kal
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
:D ak man dieninj :D un es visu muuzu domaju ka tur kkas sarezgjiits :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldieees.... Nodereeja....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
lieliska recepte
var arii kartupelu vietaa lietot vaariitus riisus,desas vietaa krabju nuujinas un +2 lielus tomaatus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Māris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu bez sinepēm aukstā zupa nav zupa, nedaudz asumam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
h
hei
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
LOL ...
aukstā zupa nav jāvāra..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti
Sanak daudz, liels katls pions:)
Bet nakam reiz neliksu desu un kartupus, bet viss super paldies..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rūta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām iznāk ļoti garšīgi. Iepriekš zināju tikais savādāku recepti,bet manuprāt šī ir pat ļoti laba:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Draguns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā ir augstā zupa neviss karstā!. es pievienoju nedaudz etiķa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Deš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man kaut kā tik redīsi neiet pie sirds.. bet izklausās labi, tāpēc rīt pamēģināšu.
Ja tur ir kefīrs 2l tad sanāk kādām 4 personām. Man tā šķiet. Ja roofam vajag 5 litrus, tad dubulto visu, beigās arī būs 5l.

Un aukstā zupa tāpēc arī saucās aukstā zupa, ka NAV Jāvāra. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Foxy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā zupa ir jāvāra vai nē? Vai var uzreiz pasniegt? Un ja jāvāra - cik ilgi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mezis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai tad ja piemēram liek parastas bietes nav tās jāizvāra??? es pati īsti nezinu gribās uz Jāņiem uztaisīt lielu katlu lai visiem pietiktu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
GEMOSS UN TYFANY
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man garso silta auksta zupa, sena recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
ezis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labak francu sinepes un nedaudz ingvera.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ralfs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
aukstai zupai japieliek obligati nedaudz krievu sinepes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
ramona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pirms vairakiem gadiem italija nevareju atrast kefiru,tad kefira vieta lietoju dabigo jogurtu(natural) un varitu atdzesetu udeni,sanak laba,man pat ta garso daudz labak ka ar kefiru,joprojam lai ari varu dabut kefiru,lietoju ar dabigo jogurtu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kanaks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tieshi taa! Ja nav laika vaariit kartupeljus, ir veseliigi aizjozt 4 kilometri liidz mezmalai sapluukt skaabenes!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bet man labakk patiik!!! kartupelji,desa ,gurkjis ,skabenes ,olas,,zaljumi un kefiira vietaa udeni ar etikji
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
martins ozols
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sveiki man ir velviena garsiga auksa zupas recepte principa jau tas pats :) tatad...
2 marinetas biesu burcinas
1 lielais gurkis
3-4 varitas olas
2l kefirs
500g desa
nedaudz loki
tatad visu sagriez saliek katla un samaisa kad viss ir izdarits uzvaram nedaudz udeni un kruze ieliekam buljonu un aplejam ar karstu udeni pec tam atstajam kadu britinu lai adziest un pielejam klaat zupai... nu ko Labu Apetiti (Bon Apetit)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pavars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
auksta zupa ir edama?????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Krii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aukstā zupa ir arī jāvāra????!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Raimis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Teisham gardi... http://www.xoxma.lv
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
roofs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man tikai besī, ka neviens nenorāda daudzumu - dotā recepte ir domāta cik porcijām vai cik litrīgam katlam? Labāk katlam - gribu pagatavot 5l.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gatis Legzdins
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
very very nice :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Greta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ja aizviertosiet paniņas ar majonēzi, sanāks ļoti garšīgi salāti ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes