Rīsu krēms 3

Sastāvdaļas

  • 200 gr rīsu
  • 1 l piena
  • ½ krējuma
  • 100 gr cukura
  • 25 gr želantīna
  • ½tk kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus noskalo, vāra pienā mīkstus, pieliekot klāt cukuru un kanēli, tad noņem kastroli no uguns, pievieno želantīnu un ļauj atdzist. Sput krējumu un piemaisa atdzisušajiem rīsiem.
  2. Izskalo formu ar aukstu ūdeni un pilda to liekot vienu kārtu rīsu, bet otru kādu augļu vai ogu ievārījumu (pēc patikas).
  3. Novieto aukstumā uz dažām stundām, lai sastingst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi