Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu krēms 3

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 gr rīsu
  • 1 l piena
  • ½ krējuma
  • 100 gr cukura
  • 25 gr želantīna
  • ½tk kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus noskalo, vāra pienā mīkstus, pieliekot klāt cukuru un kanēli, tad noņem kastroli no uguns, pievieno želantīnu un ļauj atdzist. Sput krējumu un piemaisa atdzisušajiem rīsiem.
  2. Izskalo formu ar aukstu ūdeni un pilda to liekot vienu kārtu rīsu, bet otru kādu augļu vai ogu ievārījumu (pēc patikas).
  3. Novieto aukstumā uz dažām stundām, lai sastingst.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas