Medus āboli ar mandelēm

Sastāvdaļas

  • 4 -5vidēja lieluma skābi āboli
  • 2 ēdamkarotes sviesta vai margarīna
  • 4 -5 ēdamkarotes medus
  • 30 g mandeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež plānās šķēlēs. Lielā, smagā pannā izkausē sviestu vai margarīnu, bet neļauj tapt brūnam. Piemaisa medu; kad sāk vārīties, pieber ābolus, uzliek vāku, sautē uz vidējas uguns, šad tad apmaisot, līdz āboli caurspīdīgi un mīksti. Pa šo laiku mandeles aplej ar verdošu ūdeni; kad ūdens padzisis noloba brūnās ādiņas un mandeles pāršķeļ, pieber āboliem un karsē vēl kādas 2 minūtes.
  2. Ēd siltu vai aukstu, var pievienot pienu vai krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi