Sākums > Receptes > Salāti

Kārtainie riekstiņu salāti

2008. gada 29. decembris
Foto: Inga Alekse
Pagatavošana
1 min
1. Sagatavo mērci:
2. Majonēzi sajauc ar nelielu daudzumu sīrupa no konservētajiem ananāsiem, pievieno sāli un piparus.
3. Gatavo salātus:
4. Visas sastāvdaļas liek kārtām.
5. Stikla traukā liek gabaliņos sakapātu vistas fileju.
6. kārtā liek rīvētu sieru.
7. kārtā uzsmērē daļu majonēzes.
8. kārtā liek sakapātu olu baltumu.
9. kārtā liek smalki sagrieztu ananāsu.
10. kārtā uzsmērēvēl daļu majonēzes.
11. kārtā liek sagrieztas plūmes.
12. kārtāliek sakapātu olu dzeltenumu.
13. kārtāuzsmērē atlikušo majonēzi.
14. Pa virsu uzkaisa sakapātos valriekstus.
15. Labu apetīti!:)
Uz augšu