Kārtainie riekstiņu salāti

Sastāvdaļas

  • 200 gr. vārīta vistas fileja
  • 100 gr. rīvēts siers
  • 3 šķēles smalki sagrieztu ananāsu
  • 5 vārītas olas
  • 100 gr. sīki sagrieztas plūmes
  • 100 gr. sakapāti valrieksti
  • 250 gr. majonēze
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo mērci:
  2. Majonēzi sajauc ar nelielu daudzumu sīrupa no konservētajiem ananāsiem, pievieno sāli un piparus.
  3. Gatavo salātus:
  4. Visas sastāvdaļas liek kārtām.
  5. Stikla traukā liek gabaliņos sakapātu vistas fileju.
  6. kārtā liek rīvētu sieru.
  7. kārtā uzsmērē daļu majonēzes.
  8. kārtā liek sakapātu olu baltumu.
  9. kārtā liek smalki sagrieztu ananāsu.
  10. kārtā uzsmērēvēl daļu majonēzes.
  11. kārtā liek sagrieztas plūmes.
  12. kārtāliek sakapātu olu dzeltenumu.
  13. kārtāuzsmērē atlikušo majonēzi.
  14. Pa virsu uzkaisa sakapātos valriekstus.
  15. Labu apetīti!:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi