Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garšīgais plovs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas
  • 2 burkāni
  • Tomātu pastas burciņā
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 0.5 kg rīsi
  • Vegeta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz sausas pannas apcep rīsus, dzeltenīgi brūnus, jācep uzmanīgi, lai nepiedeg. Tad uz sakņu rīves sarīvē burkānus, arī tos pēc rīsu apcepšanas apcep brūnus. Katra izcepta lieta jāliek atsevišķi bļodiņā. Rīsiem uzliek vārīties ūdeni un pa to laiku sagriež gaļu kubikos un liek arī apcept, kad gaļa gatava pieliek sīpolus un ķiplokus. Kad ūdens jau vāras liek rīsus, atsevišķi apceptos burkānus, gaļu ar sīpoliem un ķiplokiem, gaida, kad jau paliek risi mīksti, tad pievieno pastu un vegetu, pēc garšas. Rīsus nedrīkst pārvārīt, jābut irdeniem. Var arī pievienot zaļumus. Pasniedzot ēd ar krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sarkanā kefīra aukstā zupa

Sarkanā kefīra aukstā zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas