Vistiņa saldajā krējumā un sēnēs

Sastāvdaļas

  • 3 Vidēji vistas filejas gabali
  • Šampinjoni
  • 1 Paprika
  • 3-4 Ķiploka daiviņas
  • 250 g Saldais krējums (labāk 35 %)
  • Sāls, pipari vai vistas garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. Smalki sagriež ķiploka daiviņas, sagriež vistas fileju nelielās strēmelītēs. Šampinjonus sagiež apm. 4 daļās, bet papriku- nelielās strēmelītēs.
  2. Pannā apcep ķiploku, pievieno vistas fileju. Fileju cep, līdz tā ir apbrūnējusi, tad uzkaisa garšvielas. Pievieno sagrieztos šampinjonus.
  3. Kad šampinjoni apcepušies, pievieno papriku un visu pārlej ar saldo krējumu, sautē, līdz paprika mīksta.
  4. Ļoti gards ēdiens! Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi