Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garšaugos vārīta, apcepta cūkas galva

Garšaugos vārīta, apcepta cūkas galva

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkas pusgalva (svaiga)
  • Burkāns
  • Pētersīļa sakne
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Ķiploka daivas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Cūkas galvu ar garšsaknēm un visu pārējo liek lielajā katlā.
  2. Vāra tik ilgi, kamēr galva gandrīz gatava, bet pietiekoši stingra, lai varētu izņemt no katla vienā gabalā. Vārīšanas ilgums atkarīgs no cūkas izmēriem.
  3. Galvu izņem ārā, liek uz plāts, šauj cepeškrāsnī. Vēlams ausi un šņukuru aptīt ar foliju, lai tie neapdegtu. Apbrūnina vismaz 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Galvu izņem ārā, liek uz plāts, šauj cepeškrāsnī. Vēlams aus...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas