Turku zirņu sautējums ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 liela vistas fileja
  • 1 vidēja lieluma sarkanais sīpols
  • 1 liels burkāns
  • 200 g turku zirņu
  • 300 g sasmalcinātu tomātu
  • Tabasco mērce
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • Melnie pipari
  • 2 -3 ēdamkarotes ūdens

Pagatavošana

120 min.
  1. Iepriekš nomērcē un izvāra turku zirņus.
  2. Nomizotu sīpolu pa diagonāli sagriež 8 daļās; nomizotu burkānu sagriež ripiņās. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Visas sagatavotās un pārējās sastāvdaļas ieliek lielā bļodā, kārtīgi samaisa, tad pārliek stikla vai keramikas sautējamā traukā ar vāku.
  4. Liek cepeškrāsnī un sautē 150 t apmēram 1,2 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi