Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Turku zirņu sautējums ar vistas gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 liela vistas fileja
  • 1 vidēja lieluma sarkanais sīpols
  • 1 liels burkāns
  • 200 g turku zirņu
  • 300 g sasmalcinātu tomātu
  • Tabasco mērce
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • Melnie pipari
  • 2 -3 ēdamkarotes ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Iepriekš nomērcē un izvāra turku zirņus.
  2. Nomizotu sīpolu pa diagonāli sagriež 8 daļās; nomizotu burkānu sagriež ripiņās. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Visas sagatavotās un pārējās sastāvdaļas ieliek lielā bļodā, kārtīgi samaisa, tad pārliek stikla vai keramikas sautējamā traukā ar vāku.
  4. Liek cepeškrāsnī un sautē 150 t apmēram 1,2 stundas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas