Gardie čebureki ar kraukšķīgu alus mīklu un ļoti sulīgu pildījumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Mīklai
1/2glāze/seļļas
1.5glāze/salus
2olas
1šķipsna/ssāls
1kgmiltu
Pildījumam
500gmaltās gaļas
2sīpoli
1ola
Sāls un malti melnie piparipēc garšas
100mlpiena
1ēd. k.adžika
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Eļļu ielej katliņā, pielej pusotru glāzi alu, piesit olas, ieber šķipsniņu sāls. Visu sakuļ. Ber klāt miltus, un mīca mīklu, kamēr nelīp pie pirkstiem.
Mīklu griež gabaliņos, un ļoti plāni izrullē. Virsū liek šķīvi un izgriež apaļu formu
Smērē virsū pildījumu plāna kārtā. Pārloka uz pusēm, un aizspiež maliņas.
FOTO: Zigis Venevics
Cep uz pannas lielā eļļas daudzumā zeltaini brūnus.