Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Čebureki manā gaumē

Čebureki manā gaumē

FOTO: Shutterstock.com

Gardie čebureki ar kraukšķīgu alus mīklu un ļoti sulīgu pildījumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1/2 glāze/s eļļas
  • 1.5 glāze/s alus
  • 2 olas
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 kg miltu
  • Pildījumam
  • 500 g maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 ola
  • Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
  • 100 ml piena
  • 1 ēd. k. adžika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Eļļu ielej katliņā, pielej pusotru glāzi alu, piesit olas, ieber šķipsniņu sāls. Visu sakuļ. Ber klāt miltus, un mīca mīklu, kamēr nelīp pie pirkstiem.
  2. Mīklu griež gabaliņos, un ļoti plāni izrullē. Virsū liek šķīvi un izgriež apaļu formu
  3. Smērē virsū pildījumu plāna kārtā. Pārloka uz pusēm, un aizspiež maliņas.
    Smērē virsū pildījumu plāna kārtā. Pārloka uz pusēm, un aizs...

    FOTO: Zigis Venevics

  4. Cep uz pannas lielā eļļas daudzumā zeltaini brūnus.

    Ēd ar krējumu, vai adžiku. Labu apetīti!
    Cep uz pannas lielā eļļas daudzumā zeltaini brūnus.

Ēd ar...

    FOTO: Zigis Venevics

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas