Zivs "pangasia"olā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Saldēta Pangasijas fileja (lielveikalā,tirgū) 2 gb
  • Kartupeļu ciete 2 ēdamkarotes
  • 1 ola
  • Sāls vai Vegeta
  • Pipari
  • Ķiploks 1 daiviņa
  • Olīveļļa 2 ēdamkarotes

Pagatavošana

20 min.
  1. Pangasijas fileju atlaidina ,noskalo,nosusina ar dvielīti. Filejas iekšējo pusi apsāla (nedaudz) ,uzber piparus ,uzziež saspiestu ķiploka daiviņu. Fileju sadala un apvārta (panē) kartupeļu cietē.Sagatavotos filejas gabalus liek sakarsētā ol'veļļa uz pannas ar ādas pusi uz leju.Apgriež apcepto pusi un uzziež sakultu olu,pēc tam atkal uzziež olu uz otro apcepto pusi.
  2. Pasniedz ar salātiem ,kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi