Jogurta sātīgā kūka

2008. gada 5. decembris
Foto: Baiba
Pagatavošana
1 min
1. Biskvitu ieliek tortes forma, kurai ir nonemamas malas
2. Blodina uzbriedina zelantinu
3. Saputo saldo krējumu stingrās putās
4. Liela blodā ielej jogurtu,tam pievienono uzbriedinatu un udens peldē kausētu zelantinu,samaisa un ātri piemaisa visu putukrējumu un ogas, cik vēlas.
5. Masu lej virsu biskvīta pamatnei (kas ielikta tortes forma) un izlidzina,pa virsu uzbirdina paris odzinas.
6. Liek ledusskapi atdzist un smuki sastingt :)
7. Ceru, ka izdosies un labi garsos :)
8. Es gatavoju ar mellenu jogurtu un mellenem, bet variacijas ir bezgala daudz :)
9. Kūka sātīga un garda :) un pats galvenais - ļoti vienkārši pagatavojama!
Uz augšu