Lētie karstie salāti

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Garšvielas (pēc izvēles, skatīt aprakstā)
  • Saldais krējums
  • Milti
  • Lociņi
  • Burkāni
  • Ķīnas kāposti

Pagatavošana

40 min.
  1. Mērces pagatavošana:
  2. uz sakarsētas pannas pavisam nelielā eļļas daudzumā apcep vistas filejas gabaliņus, pievieno garšvielas (es lieku: gaļas kopējo garšvielu, garšvielu šašlikam un pikanto garšvielu gaļai, nedaudz sojas mērci), kad gaļa praktiski ir gatava, pievieno miltus, visu samaisa, tad pavisam nedaudz ūdeni unbeigās pievieno saldo krējumu. Kad mērce gatava mērci pārkaisa ar lociņiem. Uz šķīvja liek saplūkātus ķīnas kāpostus, ripās sagrieztos burkānus un virsū lej karsto mērci. Labu apetīti.
  3. P.s. apzināti nerakstīju proporcijas, jo tā ir gaumes lieta. Kam patīk vairāk dārzeņi, kam gaļa, kā arī garšvielu izvēle ir katra gaumē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi