Sala torte ar lasi

Sastāvdaļas

  • Salais biskvits
  • A)olas
  • B)milti
  • C)sals
  • Svaigi gurki
  • Svaigi tomati
  • Olivas
  • Dilles
  • Masai
  • Garsvielas varits lasis
  • Majoneze
  • Olas
  • Tabasko
  • Sals
  • Citrons
  • Dekoram
  • Paipalolas
  • Dilles
  • Garneles
  • Svaigs rurkis
  • Karambola
  • Fizalis
  • Laims,citrons
  • Olivas
  • Petersili

Pagatavošana

90 min.
  1. izvara lasi garsvielas,buljonu neizlejot
  2. attira no asakam
  3. atdzisusu liek blenderi
  4. pievieno majonezi,olas.citrona sulu,tabasko,sali
  5. visu sablendere,lai sanak viendabiga masa ka pastete
  6. izveido no biskvita formu kadu vien velas, lai sanaktu tris kartas.
  7. liek pirmo kartu uz paplates,kuru var pasniegt galda
  8. noklaj ar lasa masu,virsu liek gurku ripinas,dilles
  9. liek otru kartu,saslapina ar buljonu kura varijas lasis
  10. smere to pasu masu un liek tomatu ripinas.olivu pusites
  11. uzliek pedejo kartu, saslapina ar buljonu un parsmere vai ar to pasu masu, ja ir palikusi vai ar majonezi
  12. nolidzina malas , lai butu vienadas
  13. sakas makslas darbs, pec savam iegribam..es soreiz darisu ta:
  14. smalki sagrieztas dilles lieku gar malam visai tortei apkart, lai butu zalas malinas
  15. izgriezu gurku rozites
  16. varitas paipalolas pargriez uz pusem un karto zivs forma uz tortes
  17. katra sturiti ieliek pa trim rozitem
  18. garneles(vislabak tigergarneles,jo vinas ir lielakas) saliek rozisu savienojuma vietas pa divam katra
  19. fizali gar tortes malinam, lai izcelas dilles ar savu oranzo krasu
  20. karambolu sagriez(izskatas ka zvaigznes) karto tuksajos laukuminos
  21. citronu,laimu sagriez skelites, iegriez lidz pusei un karto no viena sturisa(pa malinu) lidz otram un visai tortei apkart(panem citronu,laimu jau ar iegrieztu stripinu un turot vienu aiz labas, otru aiz kreisas malinas pagriez vienu uz prieku, otru atpakal)
  22. saliktajiem citronam,laimam karto olivu pusites
  23. salik dilles un petersilus
  24. atstaj ledusskapi
  25. pasniedz svetku galda
  26. proces ir patiesam ilgs, bet rezultats dievigs..........
  27. Piezime:
  28. sasmeret biskvitu var ari iepriekseja vakaraun atstat ledusskapi un dekoresanu uz ritu atstat.

Komentāri

eliza vitola 2009. gada 13. novembris 22:05
Nav uzraadiita neviena meervieniiba!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi