Vista sarkanvīnā ar kartupeļu biezeni

Sastāvdaļas

  • 2 vistu krūtiņas
  • Sarkanvīns
  • 2 smalki sagriezti sīpoli
  • 3 lauru lapas
  • 10 viegli saspaidītas žāvētas kadiķogas
  • Sāls
  • 10 pipargraudiņi
  • 1 pušķītis timiāna

Pagatavošana

60 min.
  1. Noņem ādu no vistas. Vistas krūtiņas liek kastrolī, pārlej ar vīnu, pievieno sīpolus, lauru lapas, kadiķogas, 1 tējkaroti sāls, piparus un timiānu. Uzsilda un vāra uz mazas liesmas 45 minūtes.
  2. Izņem gatavās krūtiņas no kastroļa, šķidrumu var izkāst un izmantot kā mērci.
  3. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, zaļajiem zirnīšiem un mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi