Slinkā maltīte - ceptas olas ar desu un sieru

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 50 g desas
  • 50 g siera
  • Garšvielas
  • Rapšu vai saulespuķu eļļa

Pagatavošana

5 min.
  1. Uzliek pannu uz lēnas uguns, uzlej eļļu, pēc 1 min. uzsit uz pannas olas, uzber garšvielas - brīvi un neierobežotā daudzumā. Paralēli sagriež desu (kāda pieejama) smukās, vienādās ripiņās un sarīvē sieru. Tad to pievieno uz pannas esošajām olām, vienmērīgi sadalot pa visu pannu.
  2. Pēc 5-10 minūtēm maltīte gatava! Paredzēta 1 - 2 personām atkarībā no izsalkuma pakāpes! Labu apetīti!
  3. Pie maltītes ieteicamie dzērieni - alus, tēja vai kefīrs istabas temperatūrā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi