Sākums > Receptes > Deserti

Gardās šokolades kūciņas/deserts

2008. gada 20. novembris
Foto: Kate Donika
Pagatavošana
25 min
1. 2 porcijām (divi 250 ml keksiņu trauciņi)
2. Pagatavošana:
3. - Keksa trauciņus ieziež ar sviestu (nedaudz) un apber ar kakao pulveri (lai nepiedeg), cepeškrāsni uzsilda līdz 200-220 grādiem.
4. - Šokolādi un sviestu ūdens peldē izkausē. Olas, olas dzeletnumus un pūdercukuru sakuļ ar mikseri līdz masa sabiezē.
5. - Iemaisa (uzmanīgi, lēnām) kausētu šokolādes un sviesta masu saputotās olās. Pievieno miltus, uzmanīgi izmaisa.
6. Liek trauciņos un cep ~ 10 minūtes.
7. Pasniedz ar vaniļas putukrējumu, gaišo pudiņu vai saldējumu.
8. Mnja.... nu nenormāli garšīgi!
Uz augšu