Gardās šokolades kūciņas/deserts

Sastāvdaļas

  • Nepieciešams
  • - 50g sviesta
  • - 50g tumšā šoklolāde, īstā
  • - 1 ola, + papildus viens olas dzeltenums
  • 1.5 - 1,5 ēdamkarotes pūdercukura
  • - 1 tējkarote milti, sijāti

Pagatavošana

25 min.
  1. 2 porcijām (divi 250 ml keksiņu trauciņi)
  2. Pagatavošana:
  3. - Keksa trauciņus ieziež ar sviestu (nedaudz) un apber ar kakao pulveri (lai nepiedeg), cepeškrāsni uzsilda līdz 200-220 grādiem.
  4. - Šokolādi un sviestu ūdens peldē izkausē. Olas, olas dzeletnumus un pūdercukuru sakuļ ar mikseri līdz masa sabiezē.
  5. - Iemaisa (uzmanīgi, lēnām) kausētu šokolādes un sviesta masu saputotās olās. Pievieno miltus, uzmanīgi izmaisa.
  6. Liek trauciņos un cep ~ 10 minūtes.
  7. Pasniedz ar vaniļas putukrējumu, gaišo pudiņu vai saldējumu.
  8. Mnja.... nu nenormāli garšīgi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi