Cepumu mājiņa ar biezpiena krēmu 2

Sastāvdaļas

  • 800 g biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 4 ĒK cukura (jo biezpiens bija diezgan paskābs)
  • 400 g marmelādes
  • Cepumi
  • 1 paciņa vanilīna cukura vai rīvēta citrona miziņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo:
  2. Biezpienu liek traukā un ar klenderi saklenderē. Vai ar karoti samīca.
  3. Pievieno sviestu un iekuļ biezpienā, līdz veidojas viendabīga masa.
  4. Pievieno cukuru un samaisa
  5. Marmelādi sagriež 4 - 6 gabaliņos un iemaisa biezpiena masā
  6. Biezpiena masu liek uz cepuma.
  7. 2 cepumus saliek kā jumtiņu un nedaudz piespiež, lai ieguļas. Ja masa ir par daudz, tad to noņem - ja viducis ir pustukšs, tad ieliek vēl biezpiena masu.
  8. Piezīmes:
  9. Par marmelādi - marmelādi griežu tik lielos gabalos tāpēc, ka marmelāde kūst un, lai izjustu marmelādes gabaliņus masā, tad jāgriež lielākos gabalos, lai puse izkūst un puse paliek.
  10. Par cepumiem - izmantoju Laimas "Šaha" cepumus, bet tikpat labi ir "Selga" ar dažādām garšām un bērnu galdam labi iederēsies mazie Selgas cepumiņi.
  11. Par sviestu - labāk ņemt sviestu, nevis tauku pastu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi