Sākums > Receptes > Deserti

Cepumu mājiņa ar biezpiena krēmu 2

2008. gada 19. novembris
Foto: Arturs
Pagatavošana
30 min
1. Pagatavo:
2. Biezpienu liek traukā un ar klenderi saklenderē. Vai ar karoti samīca.
3. Pievieno sviestu un iekuļ biezpienā, līdz veidojas viendabīga masa.
4. Pievieno cukuru un samaisa
5. Marmelādi sagriež 4 - 6 gabaliņos un iemaisa biezpiena masā
6. Biezpiena masu liek uz cepuma.
7. 2 cepumus saliek kā jumtiņu un nedaudz piespiež, lai ieguļas. Ja masa ir par daudz, tad to noņem - ja viducis ir pustukšs, tad ieliek vēl biezpiena masu.
8. Piezīmes:
9. Par marmelādi - marmelādi griežu tik lielos gabalos tāpēc, ka marmelāde kūst un, lai izjustu marmelādes gabaliņus masā, tad jāgriež lielākos gabalos, lai puse izkūst un puse paliek.
10. Par cepumiem - izmantoju Laimas "Šaha" cepumus, bet tikpat labi ir "Selga" ar dažādām garšām un bērnu galdam labi iederēsies mazie Selgas cepumiņi.
11. Par sviestu - labāk ņemt sviestu, nevis tauku pastu.
Uz augšu