Cūkgaļa ar sinepēm un sieru

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas fileja;(daudzums atkarīgs cik ēdāju)
  • Sinepes
  • Olas
  • Manna
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež cūkgaļas fileju gabaliņos, saklapē tā kā priekš karbonādēm. Tad apkaisa ar garšvielām(tā ir gaumes lieta, kādas nu vēlas vai garšo, man personīgi patīk gaļas kopējā garšviela). Tad sagatavotājā gaļā ieliek sinepes un sarīvētu sieru.Gaļu ar šo pildījumu sarullē. Šo sarullēto veltnīti apvārta mannā(var arī miltos, bet mannā būtu labāk) un pēc tam apmērcē olā. Tad liek cepties uz pannas. Lai šī pildītais veltnīts nejūk vaļā, ieteicams ar satīto galu likt uz leju pannā, jo kad apcepas tad griežot uz otru pusi vaļā vairs nekas nenāk. Cep kamēr gaļa ir izcepusies. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi