Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļas veltnīši ar siera un spinātu pildījumu

2008. gada 14. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
75 min
1. Gaļas šķēlītes viegli atdaudza ar virtuves āmuru.
2. Uz gaļas liek sieru un nedaudz spinātu. Sarullē un apsien ar šņorīti vai nostiprina ar kociņiem.
3. Apcep gaļu eļļā, viegli pasāla un pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai veltnīši būtu gandrīz apsegti ar ūdeni. Pievieno smalki sarīvētu sīpolu un burkānus. Vāra uz mazas uguns 45 minūtes.
4. Pievieno piparus un tomātu mērci un vāra vēl 15 minūtes. Beigās pievieno vienu ēdamkaroti olīveļļas un piparus un sāli pēc vajadzības.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu