Liellopa gaļas veltnīši ar siera un spinātu pildījumu

Liellopa gaļas veltnīši ar siera un spinātu pildījumu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 8 šķēle/s liellopa karbonādes
  • 8 šķēle/s siera
  • 2 saujas spinātlapu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 2 mazi burkāni
  • 1 glāze/s tomātu mērces
  • Sāls, pipari
  • Ūdens
  • Šņorīte vai zobu bakstāmie kociņi veltnīšus sastiprināšanai

Pagatavošana

75 min.
  1. Gaļas šķēlītes viegli atdaudza ar virtuves āmuru.
  2. Uz gaļas liek sieru un nedaudz spinātu. Sarullē un apsien ar šņorīti vai nostiprina ar kociņiem.
  3. Apcep gaļu eļļā, viegli pasāla un pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai veltnīši būtu gandrīz apsegti ar ūdeni. Pievieno smalki sarīvētu sīpolu un burkānus. Vāra uz mazas uguns 45 minūtes.
  4. Pievieno piparus un tomātu mērci un vāra vēl 15 minūtes. Beigās pievieno vienu ēdamkaroti olīveļļas un piparus un sāli pēc vajadzības.

    Lai labi garšo!
    Pievieno piparus un tomātu mērci un vāra vēl 15 minūtes. Bei...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni