Apelsīnu ievārījums ar burkāniem

Sastāvdaļas

  • *500 grami burkānu
  • *100 grami ūdens
  • *3 apelsīni
  • *250 grami dāņu ievārījuma cukura
  • *vaniļas cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus sagriež mazos gabaliņos, aplej ar ūdeni un sautē mīkstus. Kad burkāni ir mīksti, ūdeni nolej un burkānus sastampā putriņā.
  2. Apelsīniem izspiež sulu pievieno burkāniem(būtu labi ja sulu spiestu ar rokām). 1 apelsīna miziņai atdala balto kārtu, miziņu sagriež sīkās strēmelītēs un pievieno burkānu un sulas masai. Iegūto masu uzvāra. Pievieno pēc garšas vanilīnu un cukuru, vēlreiz uzvāra un vāra 10 minūtes.
  3. Šis ievārījums lieliski garšo kopā ar pankūkām, putrām, cepešiem un saldējuma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi