Sākums > Receptes > Konservējumi

Apelsīnu ievārījums ar burkāniem

2008. gada 13. novembris
Foto: laine
Pagatavošana
1 min
1. Burkānus sagriež mazos gabaliņos, aplej ar ūdeni un sautē mīkstus. Kad burkāni ir mīksti, ūdeni nolej un burkānus sastampā putriņā.
2. Apelsīniem izspiež sulu pievieno burkāniem(būtu labi ja sulu spiestu ar rokām). 1 apelsīna miziņai atdala balto kārtu, miziņu sagriež sīkās strēmelītēs un pievieno burkānu un sulas masai. Iegūto masu uzvāra. Pievieno pēc garšas vanilīnu un cukuru, vēlreiz uzvāra un vāra 10 minūtes.
3. Šis ievārījums lieliski garšo kopā ar pankūkām, putrām, cepešiem un saldējuma.
Uz augšu