Cepumi-"žagariņi" 2

Sastāvdaļas

  • 1 glāzi krējuma
  • Sajauc ar 3olu dzeltenumiem
  • 1 ēdamkaroti cukura
  • ½tējkarotes sāls
  • 25 g degvīna
  • Pievieno 300g miltu un iejauc cietu mīklu

Pagatavošana

60 min.
  1. izveltnē ļoti plānā slānī un sagriež strēmelēs.Katrā strēmelē izdara garenisku izgriezumu un caur to izvelk vienu strēmeles galu.Sagatavotās stēmeles liek vārošā eļļā pannā un apgriežar dakšu.Gatavos žagariņus izņem,notecina eļļu,atdzesē,nokaisa ar pūdercukuru un vaniļu.

Komentāri

Rota 2012. gada 12. aprīlis 17:02
Priekskam domats degvīns ???
Jo es gatavoju bērniem.
katrine 2011. gada 12. jūnijs 12:01
loti garsiigi :):):):):) ja butu 10. ieliktu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi