Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
V
Vladislavs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar kadu miltu jāgatavo?Viņu taču ir daudz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LInda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik gr. skaitās cepamais pulveris?
P.S. It kā parasto cepamo pulveri nevar likt, arī drošības pēc vajag bezglutēna.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Šodien izmēģināsim.
Var redzēt ka pirmā komentētāja neko nesaprot par glutēna nepanesību vai par tā saucamās Celiakijas slimniekiem. Nevajag baumot :D Ir ļoti daudzi celiakijas slimnieki un tos pārsvarā apstirpina taisot "kobru". Nemaz nerunājot par visām citām problēmām....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aiskai
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visi ká saslimusi ar to gluténu, pirmkárt vins nau kaitígs , tikai loti retajiem cilvekiem -Latvijá tos varétu saskaitít uz pirkstiem. Bet gluténa diéta - ársti pat nau pierádíjushi cik tas ir veselígi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes