Bezglutēna piparkūkas

Bezglutēna piparkūkas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2.5 glāze/s bezglutēna miltu
  • 100 g sīrupa vai medus
  • 100 g cukura
  • 60 g margarīna
  • 60 g sviesta
  • 1 ola
  • 7 g koriandra
  • 3 graudiņi kardamona
  • 0.5 tējk. kanēļa
  • 3 krustnagliņas
  • 0.5 muskatrieksts
  • 1 apelsīna miziņa
  • 0.5 tējk. ingvera
  • Smaržīgie pipari
  • 0.5 paciņa cepamā pulvera

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīrupu, cukuru un taukvielas uzvāra, stipri maisot piejauc apmēram 1/3 bezglutēna miltu un maisot atdzesē.
  2. Piejauc sasmalcinātas garšvielas, olu, pārējos miltus, cepamo pulveri, liek uz dēļa un mīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga. Ja nepieciešams mīcot pamazām pievieno bezglutēna miltus. Gatavai mīklai ļauj nostāvēties diennakti.
    Cep piparkūkas kā ierats.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vladislavs 2012. gada 11. decembris 18:50
Ar kadu miltu jāgatavo?Viņu taču ir daudz.
LInda 2012. gada 2. decembris 16:20
cik gr. skaitās cepamais pulveris?
P.S. It kā parasto cepamo pulveri nevar likt, arī drošības pēc vajag bezglutēna.
Linda 2012. gada 2. decembris 16:15
Paldies par recepti! Šodien izmēģināsim.
Var redzēt ka pirmā komentētāja neko nesaprot par glutēna nepanesību vai par tā saucamās Celiakijas slimniekiem. Nevajag baumot :D Ir ļoti daudzi celiakijas slimnieki un tos pārsvarā apstirpina taisot "kobru". Nemaz nerunājot par visām citām problēmām....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize