Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Bezglutēna piparkūkas

Bezglutēna piparkūkas

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 glāze/s bezglutēna miltu
  • 100 g sīrupa vai medus
  • 100 g cukura
  • 60 g margarīna
  • 60 g sviesta
  • 1 ola
  • 7 g koriandra
  • 3 graudiņi kardamona
  • 0.5 tējk. kanēļa
  • 3 krustnagliņas
  • 0.5 muskatrieksts
  • 1 apelsīna miziņa
  • 0.5 tējk. ingvera
  • Smaržīgie pipari
  • 0.5 paciņa cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīrupu, cukuru un taukvielas uzvāra, stipri maisot piejauc apmēram 1/3 bezglutēna miltu un maisot atdzesē.
  2. Piejauc sasmalcinātas garšvielas, olu, pārējos miltus, cepamo pulveri, liek uz dēļa un mīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga. Ja nepieciešams mīcot pamazām pievieno bezglutēna miltus. Gatavai mīklai ļauj nostāvēties diennakti.
    Cep piparkūkas kā ierats.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas