Kartupeļu pica

Sastāvdaļas

  • Pamatnei
  • 1 dl (dekalitrs= 1/10 l) kartupeļu biezeņa pulvera
  • 3 dl bezglutēna miltu
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 2 dl ūdens
  • Pildijumam
  • 2 ēd.k. tomātu biezeņa
  • 200 g kūpinātu šķiņķa
  • 1 dl sagrieztu šampiņjonu
  • 2 tomāti
  • 2 ēd.k. raudenes
  • 3 -4 dl rīvēta siera

Pagatavošana

40 min.
  1. Samīca biezeņa pulveri, miltus, taukvielas un ūdeni drupanā masā. Ar rokām uz cepampapīra pārsegtas plāts veido apaļu ripu.
  2. Cep 200 grādu karstumā aptuveni 20min.
  3. Picas pamatni apsmērē ar tomātu biezeni, liek virsū šķiņķi, šampinjonu gabaliņus un tomātu šķēlītes. Pārkaisa raudeni un sieru.
  4. Cep krāsnī, līdz siers izkusis un apbrūnējis zeltaini brūns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi