Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu pica

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei
  • 1 dl (dekalitrs= 1/10 l) kartupeļu biezeņa pulvera
  • 3 dl bezglutēna miltu
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 2 dl ūdens
  • Pildijumam
  • 2 ēd.k. tomātu biezeņa
  • 200 g kūpinātu šķiņķa
  • 1 dl sagrieztu šampiņjonu
  • 2 tomāti
  • 2 ēd.k. raudenes
  • 3 -4 dl rīvēta siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Samīca biezeņa pulveri, miltus, taukvielas un ūdeni drupanā masā. Ar rokām uz cepampapīra pārsegtas plāts veido apaļu ripu.
  2. Cep 200 grādu karstumā aptuveni 20min.
  3. Picas pamatni apsmērē ar tomātu biezeni, liek virsū šķiņķi, šampinjonu gabaliņus un tomātu šķēlītes. Pārkaisa raudeni un sieru.
  4. Cep krāsnī, līdz siers izkusis un apbrūnējis zeltaini brūns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas