Marinētas akniņas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa aknas (var arī vistu)
  • 3 olas
  • Milti panēšanai
  • 5 kg sīpoli
  • 1 ēd. karote etiķa esence
  • 1 ēd. karote cukurs
  • 2 ēd. karotes sāls
  • Gatšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež akniņas šķēlēs, nedaudz izdauza ar gaļas āmuriņu. Cep sakarsētā eļļā, iepriekš apvārtot miltos un sakultā olā līdz gatavībai. Pārkaisa garšvielas.
  2. Katliņā ielej 1 l ūdens. Kamēr tas vārās, sagriež ripās sīpolus. Verdošam ūdenim pievieno sāli, cukuru un etiķi, samaisa. Iegūtajā marinādē apm. minūti pavāra sīpolu ripas, tad izņem un caurdurī notecina zem auksta ūdens strūklas.
  3. Traukā kārtām liek akniņas, tad sīpolus, beigās aplej ar karsto marinādi.
  4. Vislabāk garšos nākamajā dienā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi